top of page
  • Writer's pictureAdmin

Kup Hrvatske 2019.

U Zagrebu je 23. i 24. veljače 2019. godine održan Kup Hrvatske za sve kategorije. Naše cure natjecale su se u seniorskoj, mlađejuniorskoj i kadetskoj kategoriji. U Split smo se vratili punih ruku.

U disciplini kombinacija seniorke su osvojile drugo mjesto u sastavu: Vanja Škomrlj, Nina Vuco, Barbara Bašić, Leonarda Čupić, Dora Stanić i Dora Jeričević, mlađe juniorke osvojile su 5. mjesto u sastavu: Marija Banjan, Matea Gavranović, Maja Padovan, Dora Grubšić, Dora Stanić, Dora Jeričević, Noa Peričić, Đurđica Kovačić, a kadetkinje su osvojile treće mjesto u sastavu: Nika Vrgoč, Lucia Živković, Katja Lovrić, Petra Bradašić, Leona Dobrota, Paula Dropulić, Lara Dropulić, Sara Bakić, Ida Orlandini, Vanessa Ćaleta i zamjene Zrinka Jurić te Marta Fistanić.


U disciplini tim seniorke su osvojile drugo mjesto u sastavu: Vanja Škomrlj, Nina Vuco, Barbara Bašić, Leonarda Čupić, Dora Stanić i Dora Jeričević.


U disciplini duo seniorke su osvojile treće mjesto u sastavu: Nina Vuco i Vanja Škomrlj, mlađe juniorke osvojile su 7. mjesto u sastavu: Matea Gavranović i Marija Banjan te kadetkinje koje su osvojile 6. mjesto u sastavu: Katja Lovrić i Lucia Živković.


Cure su za ovo natjecanje trenirale trenerice: Mia Bebić Goreta (seniorke), Ena Bebić (mlađe juniorke) i Iva Rupić (kadetkinje).


Radujemo se i ovoj natjecateljskoj sezoni koju smo već sad izvrsno započele.


Sve fotografije možete pogledati na poveznici:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1883314445106892&type=1&l=767173c410


251 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page